Over de Toyota Aygo X

Wat er ook verandert in jouw leven, met de Toyota Aygo X heb jij dé auto die vandaag bij je past. Hij tart de norm en biedt het vertrouwen van een hoge crossover maar is je perfecte maatje voor in de stad.

  • Dankzij het compacte design ben je zeer wendbaar in de stad en in kleine straatjes
  • Elektrische stuurbekrachtiging en stuurwiel in hoogte verstelbaar
  • Always connected: vol slimme features voor bestuurder én passagiers
  • Beste deal: all-in leaseprijs vanaf €300 per maand!

De Toyota Aygo X is o.a. voorzien van

Pre-Collision System

Adaptieve cruise control

Verkeersbordenherkenning

Wat maakt de Toyota Aygo X de ideale stadsauto?

De blauwe lucht ervaren, zelfs in de auto

De buitenlucht staat voor totale vrijheid. Open het canvas dak van de Aygo X Air en maak contact met de omgeving. Voel de warmte van de zon op het gezicht, de wind door je haren en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft. Cruise in stijl door de straten.

Wees één met de stad

De Aygo X is meer dan alleen een stadsauto, het is een verlengstuk van je always-on lifestyle. Toyota Smart Connect verbindt je telefoon met de auto naadloos, met draadloos opladen voor constante energie onderweg. Een groot 9-inch HD-touchscreen toont alles wat je nodig hebt – vermijd oponthoud in de stad met cloudnavigatie en realtime verkeersinformatie, terwijl slim parkeren het feest compleet afmaakt.

De populairste crossover van de stad

Trek in de stad de aandacht met het gedurfde en onmiskenbare design van de Toyota Aygo X. Geraffineerd, uitgesproken en onbetwistbaar cool. De tweekleurige carrosserie straalt originaliteit uit en hint naar het speelse karakter. Opvallende 18-inch lichtmetalen velgen en oversized wielkasten geven de Aygo X een kenmerkende bredere stand op de weg, die vertrouwen wekt. Laat de opvallende LED-koplampen de weg krachtig verlichten, waar je maar rijdt.

Overweeg jij om een Toyota Aygo X te leasen?

Vul het contactformulier in en we laten u weten wanneer nieuwe modellen beschikbaar komen. Zo bent u er als eerste bij!

Waarom leasen zoveel voordelen heeft

We snappen natuurlijk wel dat wij niet helemaal onbevooroordeeld zijn als het aankomt op leasen. We houden ons dagelijks bezig met het vinden van de juiste deal voor onze klanten. Maar er zijn ook voor de particulier rijder veel praktische voordelen aan het leasen van een auto, die niemand kan ontkennen!

Zorgeloos autorijden

Veruit de grootste, en ook door leaserijders het meest benoemde, voordeel is de zorgeloosheid die je ervaart van het rijden in een leaseauto. Met een leasecontract loop je namelijk zelf geen risico op onverwachte kosten. Reparaties en onderhoud zijn immers in de prijs inbegrepen dus je hoeft niet bang te zijn voor nare verrassingen. En kom je dan toch een keer met pech of problemen te staan, dan zijn daarover duidelijke afspraken gemaakt.

Helderheid in kosten

En over zorgeloos autorijden gesproken; met een leaseauto hoef je je ook niet druk te maken over welke autoverzekering je neemt want deze zit in je maandprijs inbegrepen. Hetzelfde geldt voor je wegenbelasting. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent: de vaste lasten van je auto per maand zijn bekend en daar komen geen onverwachte zaken meer bij. Behalve natuurlijk je benzine of elektrakosten en eventuele boetes. Die bepaal en betaal je zelf.

Veilig en vertrouwd leasen

Je profiteert van de 5 zekerheden die Stiching Keurmerk Private Lease garandeert:

Eerlijke voorwaarden

Compleet product

14 dagen bedenktijd

Zekerheid bij klachten

Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Andere goed geprijsde deals

Loading …