Over de PEUGEOT 2008

Ga jij ook voor de beste leasedeal? Deze luxe SUV staat met zijn uitgekiende design garant voor enorm rijgenot.  

Alle functionaliteiten bedien je eenvoudig vanuit de Peugeot i-Cockpit en dankzij de praktische hoge instap zit je lekker comfortabel in deze SUV. Natuurlijk ontbreken ook de rijhulpsystemen niet evenals ‘Park Assist’ en een innovatief remsysteem. Zuinige motoren met turbo geven extra power en souplesse en de 2008 heeft bij ons een relatief korte levertijd. Waar wacht je nog langer op?

De PEUGEOT 2008 is o.a. voorzien van

Automatisch noodremhulpsysteem

Boordcomputer met LCD scherm

Sleutel met afstandsbediening

Onverwachte features van de PEUGEOT 2008

PEUGEOT 3D I-Cockpit®

Dankzij de afgevlakte bovenzijde van het compacte stuurwiel heb je altijd een onbelemmerde blik op het digitale instrumentenpaneel. De belangrijkste rij-informatie, zoals rijsnelheid en veiligheidsmeldingen, wordt in hologramstijl weergeven om makkelijker de aandacht te trekken.

Rijassistentie

Ter verhoging van de veiligheid en het rijgemak biedt de PEUGEOT 2008 een omvangrijk pakket geïntegreerde rijhulpsystemen met onder andere:

  • Peugeot Drive Assist Plus
  • Dodehoekbewaking

Connected Services

PEUGEOT Connected Services maken het rijden in je PEUGEOT 2008 leuker, makkelijker en veiliger. Behalve vanaf het infotainmentscherm in het dashboard, zijn ze via de app My PEUGEOT ook op afstand vanaf je telefoon toegankelijk. Met de aangeboden diensten kun je bijvoorbeeld de navigatie optimaliseren met realtime verkeersinformatie en actuele meldingen over snelheidscontroles. Ook heb je 24/7 toegang tot pechhulp. Voor de e-2008 kun je onder andere laadsessies op afstand regelen.

Overweeg jij om een PEUGEOT 2008 te leasen?

Vul het contactformulier in en we laten u weten wanneer nieuwe modellen beschikbaar komen. Zo bent u er als eerste bij!

Waarom leasen zoveel voordelen heeft

We snappen natuurlijk wel dat wij niet helemaal onbevooroordeeld zijn als het aankomt op leasen. We houden ons dagelijks bezig met het vinden van de juiste deal voor onze klanten. Maar er zijn ook voor de particulier rijder veel praktische voordelen aan het leasen van een auto, die niemand kan ontkennen!

Zorgeloos autorijden

Veruit de grootste, en ook door leaserijders het meest benoemde, voordeel is de zorgeloosheid die je ervaart van het rijden in een leaseauto. Met een leasecontract loop je namelijk zelf geen risico op onverwachte kosten. Reparaties en onderhoud zijn immers in de prijs inbegrepen dus je hoeft niet bang te zijn voor nare verrassingen. En kom je dan toch een keer met pech of problemen te staan, dan zijn daarover duidelijke afspraken gemaakt.

Helderheid in kosten

En over zorgeloos autorijden gesproken; met een leaseauto hoef je je ook niet druk te maken over welke autoverzekering je neemt want deze zit in je maandprijs inbegrepen. Hetzelfde geldt voor je wegenbelasting. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent: de vaste lasten van je auto per maand zijn bekend en daar komen geen onverwachte zaken meer bij. Behalve natuurlijk je benzine of elektrakosten en eventuele boetes. Die bepaal en betaal je zelf.

Veilig en vertrouwd leasen

Je profiteert van de 5 zekerheden die Stiching Keurmerk Private Lease garandeert:

Eerlijke voorwaarden

Compleet product

14 dagen bedenktijd

Zekerheid bij klachten

Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Andere goed geprijsde deals

Loading …