Over de Kia Stonic

De Kia Stonic heeft daarnaast een slimme mild hybride (MHEV) aandrijving. Dit is een hybride met een superefficiënte 1.0 T-GDi benzinemotor en een 48-volt lithium-ion accu, voor de laagst denkbare verbruiks- en emissiewaarden. Heel slim: het geïntegreerde e-systeem wint zo veel mogelijk remenergie terug, om die later weer te kunnen gebruiken bij het accelereren. Voor de all-in leaseprijs hoef je het niet te laten en ook de levertijden van de Stonic zijn relatief kort. Doe er je voordeel mee!

De Kia Stonic is o.a. voorzien van

Kia Connect Live Services

Adaptive cruise control

Parkeersensoren

Onverwachte features van de Kia Stonic

Waarschuwt bij potentieel gevaar en grijpt in wanneer nodig.

Autonome noodremassistentie (FCA) met voetgangerswaarschuwing gebruikt radar- en cameratechnologie om voetgangers, fietsers en auto’s op je pad te detecteren. Het geeft waarschuwingssignalen en remt automatisch als je niet reageert, om zo een aanrijding te voorkomen.

Houdt de dode hoek in de gaten.

Dodehoekassistentie (BCA) gebruikt de voorruitcamera en radars aan de achterkant om tegemoetkomend verkeer achter je of in de dode hoek in de gaten te houden. Als er kans is op een aanrijding wordt je gewaarschuwd.

Houdt de snelheid en de afstand tot je voorligger in de gaten.

De adaptieve cruise control (SCC) berekent de positie en snelheid van je voorligger met radar- en cameratechnologie. Het systeem regelt vervolgens de acceleratie en vertraging, zodat je altijd een veilige afstand tot je voorligger houdt.

Overweeg jij om een Kia Stonic te leasen?

Vul het contactformulier in en we laten u weten wanneer nieuwe modellen beschikbaar komen. Zo bent u er als eerste bij!

Waarom leasen zoveel voordelen heeft

We snappen natuurlijk wel dat wij niet helemaal onbevooroordeeld zijn als het aankomt op leasen. We houden ons dagelijks bezig met het vinden van de juiste deal voor onze klanten. Maar er zijn ook voor de particulier rijder veel praktische voordelen aan het leasen van een auto, die niemand kan ontkennen!

Zorgeloos autorijden

Veruit de grootste, en ook door leaserijders het meest benoemde, voordeel is de zorgeloosheid die je ervaart van het rijden in een leaseauto. Met een leasecontract loop je namelijk zelf geen risico op onverwachte kosten. Reparaties en onderhoud zijn immers in de prijs inbegrepen dus je hoeft niet bang te zijn voor nare verrassingen. En kom je dan toch een keer met pech of problemen te staan, dan zijn daarover duidelijke afspraken gemaakt.

Helderheid in kosten

En over zorgeloos autorijden gesproken; met een leaseauto hoef je je ook niet druk te maken over welke autoverzekering je neemt want deze zit in je maandprijs inbegrepen. Hetzelfde geldt voor je wegenbelasting. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent: de vaste lasten van je auto per maand zijn bekend en daar komen geen onverwachte zaken meer bij. Behalve natuurlijk je benzine of elektrakosten en eventuele boetes. Die bepaal en betaal je zelf.

Veilig en vertrouwd leasen

Je profiteert van de 5 zekerheden die Stiching Keurmerk Private Lease garandeert:

Eerlijke voorwaarden

Compleet product

14 dagen bedenktijd

Zekerheid bij klachten

Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Andere goed geprijsde deals

Loading …