Over de Kia Picanto

Jong, dynamisch en stijlvol – de nieuwe Picanto verrast je in elk opzicht. Hij is voorzien van een vlot design en slimme features. Tel daar pit, zuinigheid én topklasse connectiviteit bij op en je hebt een mix van jeugdige energie en volwassen veiligheidsfeatures. Dat wordt genieten!

  • Standaard met airco
  • 255 liter bagageruimte
  • Zuinige stadsauto in de meest compacte autoklasse
  • Voor avonturen van ieder formaat
  • Beste deal: all-in leaseprijs vanaf €293*

De Kia Picanto is o.a. voorzien van

Zonnedak

Smart Key met start/stopknop

Audiosysteem

Wat maakt de Kia Picanto de ideale stadsauto?

Best-in-class bagageruimte

Een ideale stadsauto is klein van stuk maar moet toch genoeg ruimte bieden. Voor je avontuur. Voor je bagage. Hoe jouw leven er ook uitziet, de nieuwe Picanto is er klaar voor. Met zijn ruime interieur, de veelzijdig neerklapbare zitplaatsen en 255 tot zelfs 1.010 liter laadruimte deinst hij nergens voor terug.

Meer ruimte. Meer comfort.

De nieuwe Picanto is compact van buiten en ruimer van binnen! Jij en je beste vrienden vinden er comfortabel plek, mét jullie bagage. De laadruimte is de grootste in zijn klasse. Aan alles is gedacht. Ook aan een middenarmsteun met praktische extra opbergruimte. En verstelbaar voor precies de juiste support op de juiste plek.

Slimme achteruitrijcamera

Een ingebouwde camera geeft je bij achteruitrijden ruim zicht naar achteren. Dynamische begeleiding helpt je om veilig te manoeuvreren, ook in krappe situaties.

Slimme features

De Picanto is een echte knappe kop: hij heeft een hele berg slimme technische features. Bijvoorbeeld de Smart Key en start-/stopknop: met de Smart Key in je zak kun je je Picanto openen en sluiten met een knop op de portiergreep. Je start de motor met een druk op startknop.

Overweeg jij om een Kia Picanto te leasen?

Vul het contactformulier in en we laten u weten wanneer nieuwe modellen beschikbaar komen. Zo bent u er als eerste bij!

Waarom leasen zoveel voordelen heeft

We snappen natuurlijk wel dat wij niet helemaal onbevooroordeeld zijn als het aankomt op leasen. We houden ons dagelijks bezig met het vinden van de juiste deal voor onze klanten. Maar er zijn ook voor de particulier rijder veel praktische voordelen aan het leasen van een auto, die niemand kan ontkennen!

Zorgeloos autorijden

Veruit de grootste, en ook door leaserijders het meest benoemde, voordeel is de zorgeloosheid die je ervaart van het rijden in een leaseauto. Met een leasecontract loop je namelijk zelf geen risico op onverwachte kosten. Reparaties en onderhoud zijn immers in de prijs inbegrepen dus je hoeft niet bang te zijn voor nare verrassingen. En kom je dan toch een keer met pech of problemen te staan, dan zijn daarover duidelijke afspraken gemaakt.

Helderheid in kosten

En over zorgeloos autorijden gesproken; met een leaseauto hoef je je ook niet druk te maken over welke autoverzekering je neemt want deze zit in je maandprijs inbegrepen. Hetzelfde geldt voor je wegenbelasting. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent: de vaste lasten van je auto per maand zijn bekend en daar komen geen onverwachte zaken meer bij. Behalve natuurlijk je benzine of elektrakosten en eventuele boetes. Die bepaal en betaal je zelf.

Veilig en vertrouwd leasen

Je profiteert van de 5 zekerheden die Stiching Keurmerk Private Lease garandeert:

Eerlijke voorwaarden

Compleet product

14 dagen bedenktijd

Zekerheid bij klachten

Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Andere goed geprijsde deals

Loading …

*de getoonde maandbedragen kunnen enigszins afwijken, dit is afhankelijk van de marktsituatie op het moment van aanvragen.