Wie is Santander?

SIMPEL | BETROUWBAAR | PERSOONLIJK

Wij zijn Santander Consumer Finance SA – branche Nederland

Als toonaangevend consumentenfinancieringsbedrijf dat volledig in handen is van Santander Group, zijn wij aanwezig in 16 Europese landen en in Canada en China. Dat maakt ons één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Onze belangrijkste activiteiten zijn consumptieve kredieten (d.w.z. persoonlijke lening, doorlopend krediet en betaalkaart met krediet) en autofinancieringen via diverse kanalen en sinds kort ook private lease.

Santander Consumer Finance Private Lease wordt aangeboden door Riemersma Leasing. Riemersma Leasing heeft het Private Lease keurmerk. Dit is hét keurmerk om betrouwbaar een private leaseovereenkomst af te sluiten. Het Keurmerk Private Lease is ontwikkeld door de onafhankelijke stichting Keurmerk Private Lease in samenwerking met de Consumentenbond.

U kunt bij ons uw nieuwe auto prive leasen en u kunt deze aanvraag helemaal online doen.  Wij vinden het daarom belangrijk dat u goed wordt geïnformeerd. Dat doen wij in simpele en duidelijke taal. U gaat tenslotte een financiële verplichting aan voor langere tijd. Maar wij vinden persoonlijk contact ook erg belangrijk. U kunt ons daarom altijd bereiken via mail of telefoon. Vind alle informatie met de juiste e-mailadressen en telefoonnummers op onze contactpagina.

Onze klanten Beoordelen ons met een 8!

Elk jaar voert de Santander Groep een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek uit in de verschillende landen waar wij aanwezig zijn. Onze klanten hebben ons beoordeeld met een 8 op het gebied van onze dienstverlening. Hierin worden ons klantcontact en de gebruiksmogelijkheden het best gewaardeerd. Een cijfer om erg trots op te zijn!

VERANTWOORD EN BETROUWBAAR LEASEN

Via onze beloften willen wij u, onze medewerkers en onze maatschappij garanderen dat wij een verantwoordelijke financiële instelling zullen zijn, die bijdraagt aan een duurzame toekomst voor iedereen.

Onze beloften aan onze klanten

  • We zijn open en gebruiken makkelijke taal zodat iedereen ons begrijpt;
  • We zorgen voor een veilige omgeving om cyberaanvallen en phishing (waarbij men probeert persoonlijke gegevens te stelen) te voorkomen;
  • We hebben procedures die ervoor zorgen dat de privacy van onze klanten niet geschaad wordt;
  • We proberen betaalproblemen zoveel mogelijk te voorkomen. Als dat niet lukt, proberen we altijd samen met de klant tot een financiële oplossing te komen;
  • Als een leasing niet verantwoord is – bijvoorbeeld als de vaste lasten ten opzichte van het inkomen te hoog zijn – dan verstrekken wij de leasing niet.

Onze CO2 belofte: nul uitstoot in 2050