030 - 638 83 00

Onbeperkt autoplezier

Auto. Maandbedrag. Klaar.

Ken je dat gevoel? Die buurman heeft het mooi voor elkaar met zijn leaseauto. Heeft er geen omkijken naar. Rijdt in een mooie nieuwe auto en weet precies wat hij per maand kwijt is. Met een Santander Private Lease auto is dat ook voor jou mogelijk. En wel zonder bijtelling!

Bij Santander Private Lease praten we liever niet over lease maar over betaalbaar een nieuwe auto rijden. Zie het als een auto abonnement. Maandelijks betaal je een vast bedrag en dat levert je vrijwel onbeperkt autoplezier op. Zo simpel is het.

Jouw autoplezier:

  • Makkelijk je oude auto inruilen
  • Een nieuwe auto die bij jou past
  • Geen lastige verkoopgesprekken
  • Zonder grote investering vooraf
  • Alles rond je auto in een klap goed geregeld
  • Geen fiscale bijtelling
  • Boetevrij opzegbaar bij scheiding, ontslag of overlijden

Geen risico

Een auto is vaak onmisbaar, maar ook een grote uitgave met onduidelijke risico’s. Betaal ik niet te veel? Wanneer moet ik verkopen? En als je je auto hebt een hoop geregel en onvoorziene kosten: onderhoud, apk, banden, schade, wegenbelasting, verzekering. Santander Private Lease neemt dat allemaal van je over. En verandert er onverhoopt iets aan je persoonlijke en financiële situatie? Dan kun je je abonnement zonder kosten beëindigen.

En nog voordelig ook!

Santander werkt samen met Athlon, marktleider in autolease in Nederland met veel expertise en voordelig inkoop. Dat geldt voor auto’s, banden, onderhoud, reparaties én verzekering! Daarom kun je bij Santander Private Lease voor een scherpe prijs een nieuwe auto rijden.

Wat maakt Santander Private Lease uniek?

Met het standaard Protectieplan ben je optimaal beschermd. Zo kan een Santander Private Lease-abonnement zonder extra kosten opgezegd worden bij ontslag, echtscheiding of overlijden. Daar doen we niet moeilijk over.